9. maj 2009

Aloe Vera Tandpasta med Flour


Specialister og tandlæger har via meiderne udtalt at Aloe Vera tandpasta giver huller i tænderne. Grundlaget for dette udsagn er baseret på at Aloe Vera tandpastaen ikke indeholder flourid. Det er dog ikke sandt at der ikke findes Aloe Vera Tandpasta med flour.

Der findes en flourid holdig tanpasta på markedet i Danmark. Aloe Vera Tandpastaen der sælges på plejeprodukter.dk fås i en udgave der ikke indeholder flour, men også en tandpasta der hedder "Sensitive" der er med flour.

Aloe Veraens egenskaber gør gavn for mange lidelser. Munden består ikke alene af tænder der skal undgå huller. Hele mundhulen og indesiden af halsen nyder gavn af aloe veraen.

Aloe Vera tandpasta har mange positive indvirkninger på mund og hals. Herunder kan du se hvad en aloe vera tandpasta kan gøre for dine tænder og gummer.

Det er en imponerende liste og vi kan kun anbefale aloe vera tandpasta. Når man nu kan købe en Aloe Vera Tandpasta med Flour er fordelene helt i top i forhold til den traditionelle tandpasta. Køb Aloe Vera tandpastaen med flour på plejeprodukter.dk allerede idag og få en sundere mund:

Styrker gummer og tandkød
Standser blødninger i tandkødet
Hjælper mod Parandontose
Virker imod karies
Forhindrer dårlig ånde
Har en stor effekt på herpes
Hjælper på Tandsten
Virker mod blæner og blister i munden


Læs evt. mere på Aloe Vera Tandpasta | DK